دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گروه‌های تروریستی، مانع پاکسازی مناطق آلوده به مین در سوریه

نماینده سوریه در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو گفت: اشغال و حضور غیرقانونی خارجی در برخی مناطق سوریه و استفاده از مین ها و مواد منفجره دست ساز توسط گروه‌های تروریستی مسلح در این مناطق مانع از دسترسی و پاکسازی تمامی مناطق آلوده به مین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، « حسام الدین آلا»، نماینده دائم سوریه در دفتر سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین المللی در ژنو تاکید کرد که تحقق اهداف بشردوستانه پیش بینی شده در کنوانسیون مین مستلزم احترام به ارکان اساسی است که این کنوانسیون بر آن بنا شده است.

 

وی افزود: مهمترین این اهداف مالکیت ملی بر عملیات پاکسازی مین، ارتقای کمک‌ها و همکاری‌های بین المللی و تامین مالی و فنی به دور از شروط سیاسی است.

 

«حسام الدین آلا» بار دیگر خواستار تأمین منابع مالی و فناوری بدون هیچ قید و شرط سیاسی، رفع اقدامات یکجانبه و حمایت از تلاش‌های سوریه در مبارزه با تروریسم شد.

 

سفیر حسام الدین آلا در بیانیه خود در بیستمین اجلاس کشورهای عضو کنوانسیون ممنوعیت استفاده، ذخیره و انتقال مین‌های ضد نفر گفت: مشارکت سوریه در این نشست موید توجه سوریه، به نجات جان شهروندان خود از خطرات مین‌ها و مهمات انفجاری به جا مانده توسط گروه های تروریستی مسلح است.

 

وی در ادامه هدف از اقدامات سوریه در زمینه پاکسازی مناطق آلوده به مین و مواد منفجره را آغاز چرخه حیات اقتصادی و توسعه و توانمندسازی آوارگان برای بازگشت سالم به مناطق و سرزمین های خود، دانست.

 

حسام الدین آلا نقش ارتش سوریه در اجرای طرح‌های پاکسازی مناطق آلوده به مین را مورد تمجید قرار داد و در ادامه  به تلاش‌های دولت سوریه برای همکاری با سازمان ملل متحد در زمینه‌های آگاهی از خطرات مین‌ها اشاره کرد.

 

این مقام سوری تاکید کرد که گسترش منطقه کار میدانی برای پاکسازی سریع و کارآمد اراضی سوریه از مین ها و مهمات انفجاری با کمبود منابع مالی و فنی موجود در نتیجه اقدامات قهری یکجانبه و شروط سیاسی در تامین این منابع مواجه است.

 

وى افزود: این در حالی است که اشغال و حضور غیرقانونی خارجی در برخی مناطق سوریه و استفاده از مین‌ها و مواد منفجره دست ساز توسط گروه‌های تروریستی مسلح در این مناطق مانع از دسترسی و پاکسازی تمامی مناطق آلوده به مین می‌شود.

 

نماینده سوریه در دفتر سازمان ملل در ژنو در پایان سخنان خود نسبت به خطرات مین های کار گذاشته شده توسط رژیم صهیونیستی بین منازل و اطراف مزارع و روستاها در جولان اشغالی سوریه، بر زندگی شهروندان سوری در آنجا هشدار داد.

 

این پروازها به همت حمایت نمایندگی تجاری روسیه و وزارت حمل و نقل سوریه محقق شد. این پرواز به صورت هفتگی انجام خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر